Masked Singers live op de Pronkzitting

De vooruitzichten zijn goed, maar we houden een slag om de arm tot de persconferentie. Wie weet wat er nog allemaal in die hoge hoed zit… maar hopelijk toveren ze er flink wat versoepelingen uit.

AKG De Narrenpoel is inmiddels druk bezig met het optuigen van een programma voor de Pronkzitting op zaterdag 19 februari. De aanvangstijd zal wat vroeger zijn dan gebruikelijk, maar wat is tegenwoordig nog wel normaal!

10 fantastische performances

Onze 10 Masked Singers zullen op deze pronkzitting LIVE hun zang- en danskunsten vertonen. Wij hebben het al in onze studio mogen waarnemen en het zijn echt fantastische performances geworden! Komt dat zien! Komt dat zien! Sommige ‘masks’ hebben een beetje podiumvrees, een groot applaus helpt ze over die spreekwoordelijke drempel.

Wie zijn dan die Masked Singers? Hieronder stellen we ze aan u voor!

Afterparty!

18:41 start het programma zodat er nog voldoende tijd is voor een afterparty! We hebben al zolang geen biertje meer met elkaar kunnen drinken.

Vroeg eten!

Dat wordt dus vroeg eten zaterdag! Braulio kan het personeel beter een uurtje eerder inroosteren en de vetpan wat eerder op temperatuur brengen, want anders mis je de opening! Onze Masked Singers zullen in twee blokken verspreid over de avond optreden.

Hoeveel mensen?

Hoeveel mensen mogen er naar binnen? Geen idee! Dat weten we pas na dinsdag, maar zeg alle andere dingen maar vast af, zet de videorecorder aan voor Wie Is De Mol, want als het allemaal door mag gaan dan zien we jullie graag in het Dorpshuis!

Woensdag zal op alle kanalen bekend worden gemaakt wat er wel en niet mag.

Voor Angeren, door Angeren!!! Be there!

Masked Singer Finale op 27 februari 15:00

De finale blijft nog steeds gepland voor optochtzondag 27 februari. Ook hier zijn inmiddels wat voorzichtige voorbereidingen voor een live-onthulling… maar die plannen worden ook pas vanaf woensdag concreet gemaakt. Het motto is nu ‘pakken wat je pakken kan!’ en kom in ieder geval op 19 februari – as het effe kan! – naar het Dorpshuis.

Masked Singer Junior editie

Onze jeugdige kijkers moeten nog even wachten tot het schoolcarnaval op de Marang!

1 gedachte over “Masked Singers live op de Pronkzitting”

Plaats een reactie