Dankwoord

Ook in 2022 mochten we alweer vele warme reacties ontvangen en steun vanuit diverse hoeken. Heel fijn dat we ook samen optrekken met AKG De Narrenpoel. Dit motiveert ons ook om er weer heel wat uurtjes in te steken en zo het carnavalsvuurtje te laten branden.

Dankwoord Miniatuuroptocht 2021

Met behulp van deze sponsors (en enkele anonieme giften) waren we in staat om wat videoapparatuur te huren, LEGO-trofeeen te kopen en wat materiaal voor het parcours te kopen zoals touw en panlatten. En natuurlijk Braulio voor de lekkere hapjes! Daarnaast bedanken we het Dorpshuis voor de enorme gastvrijheid!

En iedereen die verder nog een steentje heeft bijgedragen, wat te denken van Willy Smits die met de geluidswagen Angeren is rondgereden om te vertellen dat dit jaar de wagens gewoon aan de straat kunnen blijven staan, maar dat de computer aan moet. Camera Kitty voor de video-beelden en foto’s. En the legendary Frank Polman – zoals hij door Groadus werd aangekondigd – voor de muziek en het commentaar. Daarnaast natuurlijk het prinsenpaar Michel en Danielle voor hun leuke medewerking! niet te vergeten Jeugdprins Gijs met zijn prinses Julie en alle andere @pestaartjes voor hun inbreng! Henk Sluiter voor het doorspitten van duizenden optochtfoto’s. Wim Polman en De Deurdweilers voor de muzikale omlijsting. En natuurlijk Rook voor het zingen van het Angerse Volkslied. Laten we ook de pers niet vergeten voor de publiciteit. En we zijn vast nog iemand vergeten, sorry!

En niet te vergeten alle bouwers die er voor gezorgd hebben dat er ook wat te kijken viel!

Allemaal hartelijk dank! En omdat ze zo leuk waren, de commercials gemaakt door onze Bertus: