Terugkijken Masked Singer Angeren

De Masked Singer was een coronaproof alternatief tijdens de voorbereidingen op het carnavalsweekend 2022. Maar liefst 9 bouwgroepen en andere enthousiastelingen waren er in december/januari/februari druk bezig met het maken van de mooiste creaties, extra zanglessen en TikTok dansjes. In december waren de deelnemers druk om pakken te maken. In januari werden de filmpjes en de zangkunsten opgenomen. En op 19 februari was het gelukkig mogelijk om een live voorronde te organiseren in het Dorpshuis.

Hiervan gingen er 3 naar de grote finale op carnavalszondag in De Letste Stuyver. Uiteindelijk ging De Matroesjka er met de winst vandoor

Voorronde en 6 onthullingen

Dit betreft een registratie van de voorrondes van afgelopen 19 februari op de pronkzitting in Angeren. Hier hebben de deelnemers allemaal een fantastisch optreden neergezet. Je ziet hier ook de onthullingen en wat reacties van de deelnemers. Ook vertellen zij hoe je hen had kunnen herkennen aan de hints.

LIVE Finale en prijsuitreiking

Voor wie het gemist heeft, hieronder is de prijsuitreiking en de onthullingen van de 3 finalisten zien. Wil je weten hoe de uitslag was? Kijk dan hier.

De Partyzanen wensen iedereen volgend jaar een hele fijne normale carnaval!

Voorstel video’s